POLA BEOGRADA BEZ VODE OD NOĆAS DO PONEDELJKA: Ako živite na ova 4 mesta, cisterne su već raspoređene! Ali prvo proverite česme
Foto: EPA/Ilustracija

Havarija na cevovodu u pogonu „Bežanijska kosa“

POLA BEOGRADA BEZ VODE OD NOĆAS DO PONEDELJKA: Ako živite na ova 4 mesta, cisterne su već raspoređene! Ali prvo proverite česme

Beograd -

Javno-komunalno preduzeće “Beogradski vodovod i kanalizacija” saopštilo je da su Novi Beograd, Surčin, Zemun i Batajnica od sinoć bez vode.

Reč je o velikom kvaru na cevovodu sirove vode u ulici Pere Segedinca na Bežaniji i obustave rada Proizvodnog pogona „Bežanijska kosa“, pomenute tri opštine neko vreme će biti bez vode.

Potrošači na nižim spratovima u opštini Novi Beograd imaće vodu sa umanjenim pritiskom, dok ostali neće imati vodu uopšte. Ekipe se nalaze na terenu i trudiće se da kvar otklone u što kraćem roku.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Rina.rs

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i JKP „Gradska čistoća“ poslaće sve raspoložive auto-cisterne u naselja koja će ostati bez vode. Takođe su naglasili i da svi potrošači koji stanuju u opštinama Novi Beograd, Batajnica, Zemun i Surčin na vreme pripreme zalihe vode koje su im potrebne.

Očekuje se da će do urednog snabdevanja vodom u svim pomenutim opštinama doći u noći između nedelje 5. novembra i ponedeljka 6. novembra.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track