Dobošari sa Skadarlije u Banjaluci
Foto: Preent Screen

Dobošari sa Skadarlije u Banjaluci

Beograd -
Promocija ima cilj da pospeši dolazak gostiju iz Republike Srpske u Beograd tokom poslednjeg kvartala godine

BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda najavila je da će sutra i u subotu promovisati turističku ponudu Beograda u Banjaluci, u kampanji pod nazivom "Sledeća stanica Beograd".

Beograd će se u Banjaluci predstaviti dolaskom autobusa “Praga-Pionir” iz 1939. godine, a Banjalučani će moći da se provozaju brendiranim oldtajmerom, koji će ujedno biti i scenografija za nastup Skadarlijskog orkestra, dobošara iz Skadarlije i nastup glumice Ljiljane Jakšić u ulozi skadarlijske dame.

Program će biti održan na Trgu Krajine u tom gradu, a najavljeno je da će promocija pod nazivom "Večeri Skadarlije" biti održana u restoranu "Harizma", te da će kroz prezentaciju skadarlijskog restorana "Šešir moj" biti predstavljena ukupna turistička, gastronomska i kulturno-umetnička ponuda beogradske boemske četvrti.

Promocija ima cilj da pospeši dolazak gostiju iz Republike Srpske u Beograd tokom poslednjeg kvartala godine.

Na dva info pulta predstavnici Turističke organizacije Beograda davaće informacije o ukupnoj turističkoj ponudi Beograda kao i nastupajućim manifestacijama.

Turistička organizacija Banjaluke i Turistička organizacija Beograda uspešno sarađuju dugi niz godina i na obostranu inicijativu realizuju veliki broj turističkih kampanja oba grada, navedeo je TOB u saopštenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track