HUMANITARNI BAZAR U KRNJAČI: Sva prikupljena sredstva biće uplaćena za lečenje male Nađe
Foto: Printscreen

novogodišnji vašar

HUMANITARNI BAZAR U KRNJAČI: Sva prikupljena sredstva biće uplaćena za lečenje male Nađe

Beograd -

Stanovnici naselja Krnjača tradicionalno priređuje pravu novogodišnju feštu - sve, od vatrometa do šećerne vune i humanitarnog bazara, organizuju komšije.

Humanitarni Novogodišnji vašar u beogradskom naselju Reva Dunavski cvet počinje 30. 12 u 17 časova. Sva sredstva sakupljena na Bazaru biće usmerena na lečenje male Nađe, devojčice leptira, čija nas je sudbina sve jako pogodila. Na ovom bazaru biće raznog sadržaja od novogodišnje tombole, kuvanog vina za odrasle, preko domaćih kolačica, šećerne vune, raznih radionica i animacija za decu i naravno Deda Mraz, koji će podeliti paketiće za 200 dece iz naselja.

Takođe zahvaljujući donatorima biće i interesantih svari, pa se mogu kupiti i interesantni novogodišnji pokloni, ukoliko niste stigli da ih kupite. Prošle godine bio je organizovan Novogodišnji bazar, za decu iz naselja, i ako nije bio humanitarnog karaktera komšije su donirale novac i skupljena su i tom prilikom neka sredstva.

Ove godine Bazar je humanitarnog karaktera. Dosta sponzora se prijavilo sa puno vredne robe i usluga. Dođite da se lepo provedete i da u ovoj godini učinite još jedno dobro delo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track