PETORO DECE JE TUŽNO, NESTAO IM JE MAČAK: Porodica Paunović traga za Đusijem, poslednji put viđen u Topčiderskom parku (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

PETORO DECE JE TUŽNO, NESTAO IM JE MAČAK: Porodica Paunović traga za Đusijem, poslednji put viđen u Topčiderskom parku (FOTO)

Beograd -

Porodica Paunović iz Beograda traga za kućnim ljubimcem Đusijem! Mačak star dve godine, rase mejn kun, viđen je poslednji put u Topčiderskom parku, odakle je nestao "ko zna gde" ...

- Mačak je u vlasništvu petoro dece i molim vas ukoliko iko ima bilo koju informaciju neka se javi na telefon +381 64 2702 785 Dragan.

Oglas sa ovim tekstom je na jednoj od stranica na društvenim mrežama koje su od velike koristi građanima koji imaju isti i problem.

Primetan je veći broj oglasa o izgubljenim ljubimcima, kao i objava o pronađenim, zalutalim psima i mačkama...

Vlasnici ali i veterinari smatraju da su ljubimci preplašeni pucanjem petardi i vatrometa tokom novogodišnje euforije, bežali krijući se čim čuju prasak, a neki u strahu nisu pronašli put do kuće.

Takav je slučaj bio sa mačkom Đusijem...

- Đusi je izlazio i vraćao se. Mislili smo da je već sezona parenja, ali nema ga već pet dana. Kupili smo ga deci u junu 2021. kao mače od mesec dana. Deca su ga zavolela a sad su očajni - kaže majka Maja Paunović.

- I prosto je neverovatno da drugi put u isto vreme prolazimo kroz isto. Viktor, Andrija, Vuk, Aljoša i Alisa imali su ranije vučjaka Bruna. I on je nestao pre četiri godine, takođe u januaru, i nikada ga nismo našli. Svi smo bili potreseni i zato dugo nismo imali ljubimca a sad nam se opet to dešava. Još nam je teže - dodaje ona.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja