"JEDVA JE SKUPILA NOVAC DA GA KUPI": Vandalizam na Zelenom vencu, ženi nepoznata osoba RAZLUPALA AUTOMOBIL (FOTO)
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

"JEDVA JE SKUPILA NOVAC DA GA KUPI": Vandalizam na Zelenom vencu, ženi nepoznata osoba RAZLUPALA AUTOMOBIL (FOTO)

Beograd -

Na Zelenom vencu danas se navodno dogodio vandalizam, a na Instagramu je objavljena fotografija sa opisom "Majci dvoje maloletne dece, koja je jedva skupila novac da kupi auto...".

Naime, na fotografiji koja je podeljena na Instagram stranici "serbialive_beograd", vidi se automobil marke "fijat punto", koji je razlupala za sada nepoznata osoba, a ispod fotografije se navodi da vozilo pripada jednoj majci.

Vandalizam
foto: Printskrin/Instagram

Prizor je zabeležen na Zelenom vencu, kod pijace. "Neko je polupao šoferke, jer mu je dosadno", navodi se između ostalog na Instagram stranici.

Za sada nema informacija o tome da li je neko prijavio incident policiji, kao ni šta je prethodilo ovakvom vandalizmu, a mnogi korisnici složni su u tome šta treba da se preduzme, te su komentari ubrzo počeli da se nižu ispod objave.

auto, razlupan auto
foto: Printscreen/Instagram

"Kakvih poganih ljudi ima", "Gospođo, ako niste u mogućnosti da sanirate štetu, javite mi se", "Prijavite zločin", "Vandalizam je posebno izražen ovih dana", "Hajde da skupimo novac za novu šoferku", neki su od komentara.

Kurir.rs/Instagram serbialive_beograd

Bonus video:

01:04

Nezapamćeni vandalizam u zgradi u Krnjači

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track