BEOGRAĐANI KUPILI PODLOGU ZA PICU U MARKETU PA SE ZGRANULI KAD SU OTVORILI KUTIJU: Rok nije istekao, ali izgleda JEZIVO (FOTO)
Foto: Shutterstock

strašno!

BEOGRAĐANI KUPILI PODLOGU ZA PICU U MARKETU PA SE ZGRANULI KAD SU OTVORILI KUTIJU: Rok nije istekao, ali izgleda JEZIVO (FOTO)

Beograd -

Beograđani kupili podlogu za picu u jednom prestoničkom marketu kojoj je rok trajanja do jula ove godine, ali je ipak u prodaji stajala ubuđana!

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se fotografija te podloge koja izgleda jezivo.

- Šaljem vam fotografiju jučerašnje kupovine na Južnom bulevaru. Rok do jula. Divno - navodi se u objavi pored fotografije.

pica
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Podsetimo, nedavno je Beograđanka K. A. ispričala za Kurir kako je u jednom marketu na Banjici kupila kore za pitu koje nisu bile na akciji i nije im prošao rok trajanja, ali su ipak bile ubuđane.

- Pitam se da li oni proveravaju tu robu na rafovima. Ko zna koliko potrošača je kupilo ove buđave kore. Kajem se što nisam imala vremena da odem i da ih vratim - upozorila je tada ona apelujući na potrošače da dobro zagledaju robu koju kupuju ukoliko je to moguće.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track