ZBOG RADOVA U VASINOJ ULICI: Evo koje GSP linije menjaju trasu tokom vikenda
Foto: Aleksandar Jovanović

ZBOG RADOVA U VASINOJ ULICI: Evo koje GSP linije menjaju trasu tokom vikenda

Beograd -

Zbog radova na redovnom održavanju u Vasinoj ulici u centru Beograda, javni gradski prevoz od petka u 22 sata funkcionisaće po izmenjenom režimu do ponedeljka, 12. februara.

Radovi će se izvoditi u Vasinoj ulici, na delu između raskrsnica sa Francuskom i Dositejevom ulicom, a raskrsnice će biti slobodne za saobraćaj, saopštio je gradski Srekretarijat za javni prevoz, a preneo Beoinfo.

Do ponedeljka u 4 ujutru, privremeno će biti ukinute trolejbuske linije 28 i 41, dok će broj polazaka linije 40 biti pojačan.

Trolejbusi na liniji 29 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija i nosiće oznaku 29L, kao i autobusi linije EKO 2, koji će nositi oznaku EKO 2L Autobusi sa linije 31, noćnih linija 29N, 31N i 33N i minibus linije E9 će saobraćati na skraćenoj trasi od stajališta "Trg republike" u Kolarčevoj ulici, dodaje se u saopštenju.

Vozila će menjati smer kretanja kroz Kolarčevu ulicu, Trg republike, terminus "Trg republike", Ulicu braće Jugovića, Francusku, Trg republike i Kolarčevu ulicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja