HAOS U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU! Devojke gađale ljude i POLIVALE DECU VODOM? Divljanje kakvo nije viđeno! A onda stiže policija...
Foto: Printscreen/Instagram

DIVLJAŠTVO

HAOS U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU! Devojke gađale ljude i POLIVALE DECU VODOM? Divljanje kakvo nije viđeno! A onda stiže policija...

Beograd -

Situacija se danas otrgla kontroli u jednom beogradskom tržnom centru. Na dramatičnom snimku koji je objavljena na Instagram stranici "Moj Beograd" vidi se kako se dve devojke svađaju sa obezbeđenjem.

Oni su pokušali da ih udalje iz restorana, ali nisu primenjivali silu. S obzirom na to da devojke nisu htele da odu, na lice mesta stigla je policija.

Govore stranim jezikom

Pretpostavlja se da su devojke govorile ruskim, ili ukrajinskim jezikom, ali zasad nema potvrde iz koje su države.

U postu se navodi da su gađale ljude i polivale decu vodom.

"U Galeriji su dve devojke, mislim da su Ukrajinke, polivale neku decu vodom i gađale ljude. Onda je došlo obezbeđenje i nasrnule su i na njih, hteo da joj uzme telefon jer je snimala sve. A posle toga su se drale na čistačice bez ikakvog razloga. Stigla je policija i privedene su", navodi se u postu.

Izazvane

Na komentarima je došlo do rasprav o tome da li su devojke izazvane. Pojedini tvrde da su bili na licu mesta i da su im "neki mladići" dobacivali, pa su reagovali. S druge strane, u odgovorima ih je nekoliko ljudi demantovalo, tvrdeći da ih niko nije izazvao, a da su jedno dete polile vodom "jer se igralo zvončićima".

Po dolasku policije, one su izašle iz lokala.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

Tijana Ajfon se bahati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track