BEOGRAĐANKA KUPILA MESNI NAREZAK, PA UMALO POVRATILA KADA GA JE OTVORILA: Sve fotografisala i objavila! Ovo se retko viđa! (FOTO)
Foto: Shutterstock

JEZIVO

BEOGRAĐANKA KUPILA MESNI NAREZAK, PA UMALO POVRATILA KADA GA JE OTVORILA: Sve fotografisala i objavila! Ovo se retko viđa! (FOTO)

Beograd -

Beograđanka je u jednoj prodavnici poznatog trgovinskog lanca kupila mesni narezak, a kada ga je otvorila sačekalo ju je veoma neprijatno iznenađenje!

Umesto da uživa u svom mesnom naresku, umalo nije povratila.

Kada je otvorila pakovanje videla je buđ, a pored toga on je bio i čudne smese i boje.

mesni narezak, buđ
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Evo šta jedemo - napisala je ova Beograđanka, a priložila je i fotografiju koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Nažalost, ovo nije prvi put da kupci kupe proizvod koji se ubuđao.

Nedavno su Beograđani kupili podlogu za picu u jednom prestoničkom marketu kojoj je rok trajanja do jula ove godine, ali je ipak u prodaji stajala ubuđana.

Nedavno je i Beograđanka K. A. ispričala za Kurir kako je u jednom marketu na Banjici kupila kore za pitu koje nisu bile na akciji i nije im prošao rok trajanja, ali su ipak bile ubuđane.

Bonus video:

01:41

PRODAJU MESO LOŠIJEG KVALITETA PO CENI BOLJEG: Rigorozne kontrole u Srbiji, da smo u EU kazna bi bila i do 500.00 DINARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track