NA MIRIJEVU I VRAČARU OTIMAČINA ZA PARKING: Cirkus sa uzurpiranim mestima! Komšije besne na bahate vozače, čudo šta sve rade! FOTO
Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

bezobrazluk

NA MIRIJEVU I VRAČARU OTIMAČINA ZA PARKING: Cirkus sa uzurpiranim mestima! Komšije besne na bahate vozače, čudo šta sve rade! FOTO

Beograd -

Opšte je poznato da meštani Mirijeva muku muče sa parking mestima, te su pojedini stanovnici ovog prestoničkog naselja rešili da javna parking mesta privatizuju, što mnogima smeta!

Neki od njih postavili su metalne stubiće kako bi sebi obezbedili parking mesto.

Dok u drugim delovima Beograda pojedini vozači na druge načine obezbeđuju parking mesto, neki postavljaju palete, stolice, cigle, kante za đubre.

- Javni parking u ulici Franca Jankea Mirijevo. Komšije su otele bespravno. Otele i bespravno podižu stubiće - navodi se u opisu fotografije koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

parking, Mirijevo
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Na istom profilu objavljena je i žalba na bahato ponašanje pojedinih vozača na Vračaru.

parking, paleta
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Rezervacija parking mesta paletom - navodi se u opisu priložene fotografije.

Koliko je situacija alarmantna u naselju Mirijevo govori i to što je pre godinu dana jedan komšija rešio da se osveti vozaču BMW koji je zauzeo parking mesto za koji dotični smatra da je njegovo.

Očito je jedan komšija zacrtao da je to parking mesto baš njegovo, pa je rešio da komšiji koji vozi BMW, a koji mu je zauzeo mesto, ostavi neprijatno iznenađenje. On mu je automobil zatrpao smećem, a čak je po vozilu razmazao i kečap.

Bonus video:

02:17

PAPIRI VIŠE NE VAŽE: Novosadski Parking servis od 15.januara kreće u elektronsku kontrolu naplate parkiranja, OVO TREBA DA ZNATE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja