ČOVEK KOJI JE NAŠAO SUMNJIVU TORBU U HOTELU MOSKVA OTKRIO DETALJE DRAME: Otvaram a unutra crna metalna kutija! Pomislih, eksploziv
Foto: Instagram/serbialive_beograd

lažna uzbuna

ČOVEK KOJI JE NAŠAO SUMNJIVU TORBU U HOTELU MOSKVA OTKRIO DETALJE DRAME: Otvaram a unutra crna metalna kutija! Pomislih, eksploziv

Beograd -

Pomislio sam da je unutra eksploziv, te sam crni ranac odmah izneo u park na klupu, navodi svedok drame

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a dobili su dojavu da se u hotelu "Moskva" nalazi sumnjiva torba zbog čega su odmah izašli na lice mesta.

Sumnjivu torbu u holu hotela ostavio je državljanin Rumunije, a potom napustio objekat.

- Video sam crnu torbu u holu hotela, nakon čega sam je otvorio i video da se unutra nalazi metalna kutija i jedno energetsko piće. Pomislio sam da je unutra eksploziv, te sam crni ranac odmah izneo u park na klupu - navodi svedok drame.

Kako dalje ističe, odmah nakon što je izneo sumnjivu torbu pozvao je policiju.

1 / 4 Foto: Instagram/serbialive_beograd

"Crna kutija odneta na veštačenje"

- U prvom trenutku došla je patrola koja nije obučena za rad sa eksplozivima, te je nakon njih došla i druga ekipa. Uzeli su crnu kutiju i odneli je na veštačenje. Državljanin Rumunije koji je ostavio sumnjivi ranac biće pozvan u prostorije policije - kaže naš sagovornik.

Na licu mesta jutros je bio veliki broj pripadnika policije koji su vršili uviđaj, a jedan deo bašte bio je zatvoren za goste hotela.

Pripadnici MUP-a su izašli na lice mesta i ustanovili da u torbi koja je ostavljena nema ničeg sumnjivog.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track