PREGRŠT DEŠAVANJA NA VRBICU I CVETI: Sad za vikend uskršnji bazari, radionice za decu i pozorišne predstave na ove 3 BG pijace
Foto: Beoinfo printscreen

uskršnji market

PREGRŠT DEŠAVANJA NA VRBICU I CVETI: Sad za vikend uskršnji bazari, radionice za decu i pozorišne predstave na ove 3 BG pijace

Beograd -

JKP „Beogradske pijace” tradicionalno, u susret Uskrsu, i ove godine organizuje uskršnje bazare, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća. U petak, subotu i nedelju, 26, 27. i 28. aprila, od 8 do 16 časova, posetioce očekuje bogata ponuda uskršnje dekoracije i prigodnih poklona na pijacama „Stari Merkator”, „Kalenić” i „Zemun”.

Beogradske pijace biće prava mesta gde će naši sugrađani moći da se snabdeju namirnicama za pripremu posnog i mrsnog menija, ali i da pronađu aranžmane specijalno dekorisane za ovu priliku.

JKP „Beogradske pijace” obradovaće i najmlađe posetioce besplatnom pozorišnom predstavom i radionicama.

Na pijaci „Mirijevo”, mališani će u subotu, 27. aprila, od 10 do 13 časova moći da uživaju u tematskoj predstavi, kao i u farbanju i dekorisanju uskršnjih jaja.

Takođe, najmlađe na pijaci „Zemun” očekuje još jedna besplatna radionica, kao i članovi Asocijacije za očuvanje starih i umetničkih zanata „Naše ruke” u nedelju, 28. aprila, od 10.30 do 13 časova.

Kurir.rs/Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track