BEOGRAĐANKA NA LICU MESTA ZATEKLA ŽENE KAKO KRADU U BITIKU! "Otkinula etiketu, papuče strpala u kesu" Do detalja opisala taktiku
Foto: Zorana Jevtić

sve više krađa

BEOGRAĐANKA NA LICU MESTA ZATEKLA ŽENE KAKO KRADU U BITIKU! "Otkinula etiketu, papuče strpala u kesu" Do detalja opisala taktiku

Beograd -

Beograđanka u jednom butiku tržnog centra na Zvezdari zatekla je žene koje kradu stvari između rafova.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se njeno upozorenje u kome je detaljno opisala šta je primetila da rade u buticima i marketima.

- Sinoć u tržnom centru na Zvezdari primećene dve devojke kako operišu po radnjama. Naprave foru da kupe nešto u jednoj radnji, uzmu veliku kesu (sinoć su uzele veliku zelenu iz jednog butika) i onda krenu redom da kradu po ostalim radnjama. Lično sam ih videla kako se motaju po butiku i kriju između rafova, a onda je jedna od njih uzela papuče, otkinula etiketu i bacila je na pod, a papuče strpala u kesu - navodi se u objavi i dodaje:

- Dok sam otišla da upozorim radnice one su već izašle iz radnje, a alarm na vratima se nije oglasio jer nije imalo zbog čega pošto su etiketu otkinule. Nakon pola sata su primećene pored trgovinskog lanca one su ušle u radnje, uzele korpu i kobajagi se nešto motale oko ulaza, a druge dve su prošle užurbano pored marketa noseći dve pune kese negde da bi se posle dva minuta pridružile prvim dvema i krenule su u obilazak radnje.

krađa
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Sve sam to primetila čekajući na kasi i prepoznala sam ih i prijavila sam ih radnicama objasnivši situaciju iz butika pa su otišle da ih nagledaju. Uglavnom, četiri ukupno ih je bilo, tri su smeđe kose, nemaju baš sve zube, a jedna je plave kose i krupna, ponašaju se nadmeno i sve se smeškaju jedna drugoj. Očigledno kradu - upozorila je Beograđanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track