BEOGRAD DOBIO 3 NOVE KULE! Završen kompleks Skajlajn! Kako izgleda spolja znate, a ovako je unutra, sve pršti od luksuza (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen, Skylinebelgrade

kompleks u kneza miloša na mestu nekadašnje bombardovane zgrade mup

BEOGRAD DOBIO 3 NOVE KULE! Završen kompleks Skajlajn! Kako izgleda spolja znate, a ovako je unutra, sve pršti od luksuza (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Jedan od najistaknutijih građevinskih projekata poslednjih godina svakako je kompleks “Skyline Belgrade” u Ulici kneza Miloša, multifunkcionalni centar sa tri kule koji je još tokom izgradnje postao prepoznatljiva tačka na gradskoj panorami.

Nedavnim otvaranjem poslednje, treće kule nazvane "AFI Home Skyline", u potpunosti je završena realizacija čitavog projekta, čija je izgradnja započeta sredinom 2017. godine.

Skajlajn Beograd
foto: Instagram Printscreen, Skylinebelgrade

Kompleks se sastoji od dve stambene i jedne poslovne kule, kao i komercijalnog aneksa sa pratećim sadržajima, objavio je Beobuild na svojoj Instagram stranici.

Iste godine nastavljeni su radovi na izgradnji poslovne kule, 132 metra visokog nebodera sa oko 40.000 kvadrata bruto prostora, čija izgradnja je završena krajem 2022. godine.

U okviru ove Instagram objave, možete pogledati fotografije unutrašnjosti stanova

Izgradnja modernog kompleksa na mestu nekadašnjeg Saveznog MUP-a, uništenog tokom NATO agresije 1999. godine, počela je pre 6 godina i realizovana je kroz tri faze. Prva faza trajala je do 2020. i tokom nje izgradjen je prvi objekat, 24-spratna stambena kula sa 134 stana.

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen, Skylinebelgrade

Poslednja treća faza obuhvatala je izgradnju još jedne stambene kule sa 27 spratova i 147 stanova, a njeno svečano otvaranje obeleženo je prošle nedelje.

Kurir.rs/Instagram Beobuild/Instagram Skylinebelgrade

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track