"NEMAM SNAGE DA GOVORIM, SVE JE NESTALO..." Tužne scene na mestu požara u Novom Beogradu, od kafića ostao samo ČELIČNI KOSTUR
Foto: Kurir

Kurir na mestu požara

"NEMAM SNAGE DA GOVORIM, SVE JE NESTALO..." Tužne scene na mestu požara u Novom Beogradu, od kafića ostao samo ČELIČNI KOSTUR

Beograd -

Veliki požar izbio je jutros u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina u Novom Beogradu. Izgoreo je ugostiteljski objekat koji se nalazi u stambenoj zgradi, nakon čega se proširio redom na stanove, sve do 4. sprata.

Ekipa Kurira nalazi se na licu mesta, a kako možemo videti, vatrogasci još uvek vredno rade kako bi smirili situaciju.

1 / 10 Foto: Kurir

- Jutros od 6 sam na nogama, ja sam na prvom spratu ali sa druge strane, jedino što sam stigla to je da spakujem ovaj mali kofer stvari i da ponesem najpotrebnije, u slučaju da se proširi i na moj. Svakako se širilo velikom brzinom, krenulo je sve od kafića ispod - ispričala je jedna devojka za Kurir.

Kako možemo videti, policajci obezbeđuju prolaz u zgradu sa svih strana, vatrogasci su lokalizovali požar, međutim s obzirom na buktinju, još uvek se radi na dogašivanju.

00:02

Vatrogasci su lokalizovali požar, ali se još radi na dogašavanju

- Velika tuga, samo imam da kažem, jadni ljudi kojima je sve nestalo. Celog života se boriš da nešto stvoriš i u jednom času sve nestane, kao da nikad nije postojalo - dodala je jedna prolaznica šokirana prizorom koji je zatekla.

Naime, stanari zgrade mahom su otišli sa mesta događaja, s obzirom na to da gašenje požara traje od rano jutros, međutim, jedna žena čiji je stan izgoreo još uvek je tu, čekajući da vidi šta dalje.

- Ja nemam snage da govorim, sve je nestalo, moj stan je izgoreo potpuno i ne znam šta ću dalje. Samo me zanima od čega je nastao ovoliki plamen - kaže ova stanarka zgrade, vidno potresena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track