Dešavanja u školi predmet interesovanja policije i inspekcije

Mirijevo

Dešavanja u školi predmet interesovanja policije i inspekcije

Beograd -
Gradska prosvetna inspekcija tražila je od direktorke izveštaj i ako bude potrebno poslaćemo i republičku inspekciju da utvrdi kako je škola organizovana po pitanju bezbednosti đaka

BEOGRAD - Dešavanjima u beogradskoj OŠ "Pavle Savić" u kojoj su, po pisanju nekih medija, zabeleženi slučajevi pokušaja otmice đaka, bave se policija i prosvetna inspekcija, rekao je načelnik Republičke prosvetne inspekcije Velimir Tmušić.

"Gradska prosvetna inspekcija tražila je od direktorke izveštaj i ako bude potrebno poslaćemo i republičku inspekciju da utvrdi kako je škola organizovana po pitanju bezbednosti đaka", rekao je Tmušić i naveo da se ovim slučajem bavi i policija.

Kako pišu pojedini mediji, panika se podigla u ponedeljak posle informacije koja je plasirana u javnost da je nepoznata osoba, stara oko 40 godina, pokušala prošle nedelje ispred OŠ "Pavle Savić" u Mirijevu da otme četiri dečaka.

U školu je, kako pišu mediji, i početkom septembra dospela informacija o jednom trećaku kojeg je navodno napao neki nepoznat čovek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track