Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci Novog Beograda

Novi Beograd

Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci Novog Beograda

Beograd -
Hrabrim pripadnicima MUP-a, iz Policijske stanice Novi Beograd i Vatrogasne spasilačke jedinice Zemun, Šapić je uručio i novčane nagrade

BEOGRAD - Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, primio je danas u zgradi opštine najbolje i najhrabrije policajce i vatrogasce koji su se u ovoj godini posebno istakli u svom radu.

Hrabrim pripadnicima MUP-a, iz Policijske stanice Novi Beograd i Vatrogasne spasilačke jedinice Zemun, Šapić je uručio i novčane nagrade.

Priznanja su dobili policajac Milan Rajković, vatrogasci Aleksandar Kovačević, Miloš Ivanović, Aleksandar Žarkov, Goran Lovaš, Jadranko Rastovac, Zoran Gašević, Ljubomir Batas, Predrag Milošević, Aleksandar Marković i Goran Vidaković. Čestitajući nagrađenima, Aleksandar Šapić je rekao da će opština Novi Beograd nastaviti da, u okviru svojih mogućnosti, nagrađuje policajce i vatrogasce koji se brinu o bezbednosti i imovini građana Novog Beograda, i time iskaže posebno poštovanje prema njihovom radu.

Svečanosti su pored nagrađenih prisustvovali Goran Ivanović, šef odeljenja za kriminal Policijske stanice Novi Beograd, i Sanja Vuksanović Žugić, načelnica gradske Uprave za vanredne situacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track