Otvoren novi šalter građevinskog odseka

Novi Beograd

Otvoren novi šalter građevinskog odseka

Beograd -
Građani Novog Beograd tu će moći da dobiju sve neophodne informacije o postupcima izdavanja građevinskih dozvola za izgradnju novih objekata, rekonstrukciju, dogradnju i nadogradnju

BEOGRAD- Opština Novi Beograd uvela je novu uslugu građanima otvaranjem posebnog šaltera građevinskog odseka.

Usluge šaltera za građevinske poslove od četvrtka su dostupne građanima koji žive na teritoriji opštine Novi Beograd, i tu će moći da dobiju sve neophodne informacije o postupcima izdavanja građevinskih dozvola za izgradnju novih objekata, rekonstrukciju, dogradnju i nadogradnju postojećih, rešenja za izvođenje radova na adaptaciji, podeli i prenameni objekata, investiciono održavanje, izgradnji pomoćnih objekata, izdavanje upotrebnih dozvola, i druge radove.

Na šalteru rade zaposleni u građevinskom odseku, arhitekte i građevinski inženjer.

Uvođenjem novog šaltera građanima je omogućeno da na jednom mestu dobiju stručnu pomoć i detaljna uputstva o tome šta od dokumenata treba da pribave ukoliko žele da izvedu neke od radova, da poprave krov na zgradi ili kući, nadograde sprat na objektu, zamene stolariju ili instalacije, ili da na drugi način pregrade prostorije u stanu.

Na šalteru će moći da dobiju i potrebne obrazce.

Radno vreme šaltera je radnim danima od 8 do 19 i subotom od 9 do 14 sati. Informacije se mogu dobiti i putem telefona 3106-811.

Radno vreme usklađeno je sa radom drugih službi, pisarnice i šaltera banke, tako da građani, sa kompletnom dokumentacijom jednim dolaskom mogu da obave sve neophodne poslove, podnesu zahtev i uplate takse.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track