Napadnut kontrolor Bus Plusa na izlasku iz autobusa

Beograd

Napadnut kontrolor Bus Plusa na izlasku iz autobusa

Beograd -
Kontrolor je napadnut prilikom izlaska iz autobusa, jedan od putnika nasrnuo je na njega usled čega je kontrolor pao naivičnjak i zadobio lakše povrede glave

BEOGRAD – Kontrolor Bus Plusa D. B. (21) na prigradskoj liniji 4410 koja saobraća na relaciji Sopot-Mladenovac napadnut je oko 9 časova i povređen.

Kontrolor je napadnut prilikom izlaska iz autobusa, jedan od putnika nasrnuo je na njega usled čega je kontrolor pao naivičnjak i zadobio lakše povrede glave.

Policija je odmah privela napadača protiv koga će biti podneta krivična prijava, a kontrolor je vozilom Hitne pomoći zbrinut do najbliže zdravstvene ustanove, kaže u saopštenju Bus Plus.

U Bus Plusu kažu da je ovo novi napad posle dve nedelje na njihovog kontrolora koji ni jednim svojim postupkom nije izazvao takvo reagovanjeputnika.

U saopštenju se ističe da Bus Plus moli građane da razumeju da je pregledanje karata na linijama gradskog prevoza radna obaveza kontrolora i zahvaljuju se svima koji ih uvažavaju jer oni su ljudi koji samo rade svoj posao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track