Imenovani novi direktori komunalnih preduzeća i ustanova

Sednica

Imenovani novi direktori komunalnih preduzeća i ustanova

Beograd -
Na današnjoj sednici skupštine grada odbornici su imenovali I razrešili direktore i v.d direktore u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd

BEOGRAD - Odbornici Skupštine grada na današnjoj sednici razrešili su i imenovali direktore i v.d direktore u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Za direktora JVP „Beogradvode” imenovan je Miloš Milovanović, dosadašnji vršilac dužnosti direktora, Dragan Baltovski će ovu dužnost obavljati u JKP „Pogrebne usluge”, a Predrag Veinović u JKP „Gradske pijace”.

Za direktora Urbanističkog zavoda Beograda imenovan je Nebojša Stefanović, dok će dužnost direktora JP „Ada Ciganlija” obavljati Aleksandar Stamenković. Branimir Jovanović imenovan je za direktora JP „Hipodrom Beograd”, za vršioca dužnosti JKP „Infostan” imenovan je Bojan Milić. V.d direktor JKP „Zelenilo – Beograd” biće Vladimir Bogićević, a za novog v.d direktora JKP „Gradska čistoća” imenovan je Radovan Draškić.

Dosadašnji vršilac dužnosti direktora JKP „Javno osvetljenje”, Petko Šišković imenovan je za direktora ovog preduzeća u naredne četiri godine, dok je za v.d direktora Muzeja automobila – zbirka Bratislava Petkovića imenovan Bogdan Petković.

Dužnosti generalnog direktora SRC „Tašmajdan” na lični zahtev razrešen je Marko Pavlović, a za v.d direktora je imenovan Goran Šormaz.

Kokan Mladenović razrešen je, na lični zahtev dužnosti direktora „Ateljea 212”, a za v.d direktora imenovana je Ivana Dimić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track