Putnica na liniji 48 išamarala policajca

Pobesnela zbog gužve

Putnica na liniji 48 išamarala policajca

Beograd -
Aleksandra V. (18), koja se vozila u autobusu broj 48, gađala Miloša B. kutijom olovaka zato što ju je opomenuo jer mu je zaklonila retrovizor

BEOGRAD - Evo šta bude kad gradski prevoz kasni, a putnici se smrznu!Aleksandra V. (18), koja je duže vreme čekala dolazak gradskog prevoza, nasrnula je juče oko 11 sati na Miloša B., vozača gradskog autobusa „Beobus“ na liniji 48, a potom i na saobraćajca. Devojka je u autobus ušla kod Karađorđevog parka, a iz njega je pobegla već na sledećem stajalištu na Slaviji.- Sve je počelo kada se naslonila na držač i zaklonila retrovizor. Kad ju je Miloš B. zamolio da se pomeri, vikala je na njega, pitajući ga zašto kasni i zašto su autobusi spori. Potom ga je iz čista mira gađala najpre jednom olovkom, a potom i punom kutijom olovaka, koja je bila u kabini vozača. Ostali putnici pokušali su da smire devojku, ali ona nije reagovala - kaže izvor Kurira iz istrage.Vozač Miloš B. zaustavio je autobus na Slaviji i rekao joj da izađe napolje.- Ona se tad još više iznervirala. Prišla je vozaču i ošamarila ga. Potom je istrčala iz autobusa i krenula da beži. Ostali putnici bili su u šoku. Nisu mogli da poveruju šta se upravo odigralo pred njihovim očima. Miloš B. je odmah došao k sebi i krenuo u poteru za podivljalom devojkom - kaže naš sagovornik.Vozaču je u pomoć pritrčao saobraćajac, ali se i on našao na meti revoltirane putnice.- Devojka je udarila i policajca. Kapa mu je spala s glave. Kad ga je drugi put „dohvatila“, policajcu su i naočare završile u snegu - kaže sagovornik Kurira.

Putnica popila prijavu za napad na policijuAleksandra V. je nakon nesvakidašnjeg incidenta privedena u PS Vračar.- Devojka je saslušana, nakon čega je puštena da ide kući. Protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog napada na policajca - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track