U SKC Obrenovac izložba fotografija Ulica 11500

Od 12. januara

U SKC Obrenovac izložba fotografija Ulica 11500

Beograd -
Fotografije koje će biti prikazane na izložbi verodostojno predstavljaju život na obrenovačkim ulicama, čuvajući u sebi vreme, atmosferu i život svakog posebnog trenutka

BEOGRAD - U galeriji Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" u subotu, 12. januara, u 19 časova biće otvorena izložba fotografija "Ulica 11500" na kojoj će biti izložena ostvarenja dva mlada umetnika iz Obrenovca Miloša Grubača i Nemanje Tačića.Tema kojom su se ovom prilikom bavili jeste svakodnevica na ulicama Obrenovca koja je vrlo slikovita, bogata dragocenim pričama i satkana od neobičnih i zanimljivih detalja. Fotografije koje će biti prikazane na izložbi verodostojno predstavljaju život na obrenovačkim ulicama, čuvajući u sebi vreme, atmosferu i život svakog posebnog trenutka.

Mladi iz organizacije "Mladi 11500", koja je i organizator izložbe, smatraju da će, iako 12 dana nakon kalendarske, ovom izložbom početi kulturna godina u Obrenovcu. Organizaciju izložbe podržao je Omladinski fond Kancelarije za mlade na konkursu "Podrška mladim kreativcima iz Obrenovca".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track