Veliki broj dece raspust provodi na Tašu
Foto: KURIR

Besplatni programi

Veliki broj dece raspust provodi na Tašu

Beograd -
Najmlađi Beograđani su u prilici da u okviru programa "Raspust na Tašu" nauče da plivaju ili da se rekreiraju u zatvorenim bazenima tog centra, dok je osnovcima i srednjoškolcima na raspolaganju škola ronjenja na dah

BEOGRAD - I ovog raspusta veliki broj dece školskog uzrasta provodi vreme u rekreativnom plivanju, ronjenju ili klizanju u Sportskom centru "Tašmajdan", čije se aktivnosti organizuju u sklopu besplatnih programa Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Najmlađi Beograđani su u prilici da u okviru programa "Raspust na Tašu" nauče da plivaju ili da se rekreiraju u zatvorenim bazenima tog centra, dok je osnovcima i srednjoškolcima na raspolaganju škola ronjenja na dah, istakao je direktor tog centra Goran Šormaz.

On je naveo da se školarcima nudi i škola vaterpola, ali i škole košarke, odbojke i malog fudbala za one koji preferiraju sportove van vode, u sali tog centra.

Kada je reč o klizanju, i ovog raspusta to je jedan od najposećenijih programa koji se održava u ledenoj hali "Pionir", dok su i ostali programi, prema očekivanju, skoro popunjeni, zaključio je Šormaz.

Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu i ovog zimskog raspusta obezbedili su za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije prestonice više od 150 besplatnih programa, koji se realizuju u saradnji sa čak 53 organizacije.

Termini sa tačnim satnicama programa u SRC "Tašmajdan" zainteresovani mogu naći na sajtu tog centra, dok se informacije za druge sportske programe ili kreativne radionice mogu videti na adresi grada Beograda www.beograd.rs, u rubrici Gradske aktuelnosti.

Ovogodišnji programi traju do 15. januara 2013. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track