Novogodišnji karavan za decu bez roditeljskog staranja
Foto: Beoinfo

Novogodišnji karavan za decu bez roditeljskog staranja

Beograd -
Paketiće i slatkiše deci su podelili Deda Mraz, Baba Mrazica i ostali maskirani MaliVeliki ljudi, koji su obišli i decu koja su nepokretna i stoga nisu u mogućnosti da učestvuju u novogodišnjem spektaklu i podelili im poklone

BEOGRAD - Organizacija "MaliVeliki ljudi" desetu godinu zaredom organizovala je manifestaciju "Sanke Deda Mraza" za više od 2.000 dece u domovima na teritoriji čitave zemlje.

Osim novogodišnjeg spektakla, "MaliVeliki ljudi" su obezbedili paketiće za svu decu. Paketiće i slatkiše deci su podelili Deda Mraz, Baba Mrazica i ostali maskirani MaliVeliki ljudi, koji su obišli i decu koja su nepokretna i stoga nisu u mogućnosti da učestvuju u novogodišnjem spektaklu i podelili im poklone.

Cilj manifestacije je socijalizacija dece i želja da se deci sa smetnjama u razvoju i deci bez roditeljskog staranja pokaže koliko su važna i da nisu zaboravljena.

Novogodišnji karavan "Sanke Deda Mraza" obići će decu u Konaku pri Manastiru Sveta Petka kod Paraćina, u Domu za decu i odrasle sa smetnjama u razvoju "Kulina" kod Aleksinca, Specijalnom zavodu za decu i omladinu "Dr Nikola Šumenković" - Stamnica kod Petrovca na Mlavi, Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica kod Beograda, Domu za decu i omladinu "Kolevka" u Subotici, Dnevnom boravku za decu sa smetnjama u razvoju u Šapcu, Domu za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju Veternik, ŠOSO "Vukašin Marković" u Kragujevcu i Materinskom domu u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track