Deo ulice Mije Kovačevića zatvoren od nedelje do utorka

Radovi

Deo ulice Mije Kovačevića zatvoren od nedelje do utorka

Beograd -
Sva vozila koja iz smera centra grada dolaze ulicom Mije Kovačevića i žele da se uključe u Višnjičku, na kružnom toku "Bogoslovija" preusmeravaće se na alternativnu trasu preko kružnog toka u ulicu Dragoslava Srejovića, preko Bulevara despota Stefana do Višnjičke ulice

BEOGRAD - Zbog radova na toplovodnoj instalaciji u ulici Mije Kovačevića, od osam časova u nedelju, 10. marta, do 24 sata u utorak, 12. marta, za saobraćaj će biti zatvorena polovina te ulice u smeru od kružnog toka "Bogoslovija" ka Višnjičkoj ulici, saopšteno je iz Gradske uprave.

Sva vozila koja iz smera centra grada dolaze ulicom Mije Kovačevića i žele da se uključe u Višnjičku, na kružnom toku "Bogoslovija" preusmeravaće se na alternativnu trasu preko kružnog toka u ulicu Dragoslava Srejovića, preko Bulevara despota Stefana do Višnjičke ulice.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog gradskog prevoza broj 25, 25P, 32 i 74 će u smeru ka Karaburmi, Mirjevu i Višnjici umesto ulicom Mije Kovačevića na delu od kružnog toka "Bogoslovija" do Višnjičke ulice saobraćati delimično izmenjenom trasom preko kružnog toka, ulicom Dragoslava Srejovića, Bulevarom despota Stefana i Višnjičkom, a dalje redovnim trasama.

U suprotnom smeru - od Višnjičke ulice ka kružnom toku "Bogoslovija" saobraćaj će se neometano obavljati, a navedene linije neće menjati trasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track