Auto udario dvoje na novosadskom autoputu

Hitna pomoć

Auto udario dvoje na novosadskom autoputu

Beograd -
Pretpostavlja se da su dvojica muškaraca pokušavali da pretrče autoput kada ih je udario automobil. Oni su, sa povredama glave, hospitalizovani na odeljenju reanimacije Urgentnog centra

BEOGRAD - Dva muškarca teško su povređena kada ih je udario automobil na novosadskom autoputu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoće Nada Macura.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila kod uključenja za Zagreb sinoć oko 19 časova. Pretpostavlja se da su oni pokušavali da pretrče autoput kada ih je udario automobil.

"Prvi muškarac zadobio je tešku povredu glave i on je odmah prebačen na odeljenje za reanimaciju Urgetnog centra. Drugi muškarac takođe je imao povredu glave i mogao je da rekonstruiše događaj. Međutim, na ulasku u Urgetni centar izgubio je svest, posle čega je i on prebačen na odeljenje za reanimaciju", kazala je Macura.

Protekle noći dogodile su se još tri saobraćajne nesreće u kojima su povređena tri muškarca. Lekari su imali ukupno 128 intervencija, od čega 18 na javnom mestu. Za pomoć lekarima uglavnom su se javljali asmatičari, srčani i hipertenzični bolesnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track