Saobraćaj gušći na Pančevcu, zastoja nema

Jutarnji špic

Saobraćaj gušći na Pančevcu, zastoja nema

Beograd -
Više vozila ima i na delu Ibarske, odnosno Savske magistrale, Lazarevačkom drumu u pravcu prema centru Beograda i na Smederevskom putu

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu je pojačan na prilazima gradu i Pančevačkom mostu, ali se za sada obavlja bez većih gužvi i zastoja, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je nešto intenzivniji na prilazima gradu, na Zrenjaninskom putu, uključujući i Pančevački most, u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.

Saobraćaj je pojačan i na delu Ibarske, odnosno Savske magistrale, Lazarevačkom drumu u pravcu prema centru Beograda i na Smederevskom putu, dodao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.327 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.089 autobusa, a za sada nema zastoja, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković.

Autobusi na linijama 25, 25 P, 32, 74, 35 lokal i 202 od juče zbog radova na toplovodnoj instalaciji saobraćaju delimično izmenjenom trasom i voze od Bogoslovije, Ulicom Dragoslava Srejovića i Bulevarom Despota Stefana, rekao je Vuković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 630 polazaka, dok je "Lasta" planirala da 600 vozila ostvari 6.243 polaska, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track