Sednica Skupštine grada u petak

Sednica Skupštine grada u petak

Beograd -
Pred odbornicima će se, između ostalog, naći predlog o izmeni Odluke o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu određenih izvornih javnih prihoda grada i Izveštaj o realizaciji programa uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u prošloj godini

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za petak, 22. mart, u 10 časova osmu sednicu Skupštine grada.

Pred odbornicima će se naći Predlog odluke o izmeni Odluke o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu određenih izvornih javnih prihoda grada, Izveštaj o realizaciji programa uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u prošloj godini, Informacija o eksploataciji sistema za snabdevanje tehničkom vodom obradivog poljoprivrednog zemljišta na području Grocke.

Na dnevnom redu su i predlozi planova postavljanja privremenih objekata na javnim površinama u opštinama Čukarica, Zvezdara i Palilula.

Na osmoj sednici raspravljaće se i o predlozima odluka o promeni osnivačkih akata i davanju saglasnosti na programe poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač grad za 2013. godinu, kao i predlozima rešenja o davanju saglasnosti na rebalanse programa poslovanja pojedinih javnih preduzeća za 2013. godinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track