Saobraćaj pojačan kod Sajma i na Pančevcu

Jutarnji špic

Saobraćaj pojačan kod Sajma i na Pančevcu

Beograd -
Saobraćaj u Beogradu je trenutno najintenzivniji iz pravca Zrenjaninskog puta, odnosno na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu je trenutno najintenzivniji na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru glavnog grada, ali za sada u prestonici nema gužvi, izjavio je jutros dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj u Beogradu je trenutno najintenzivniji iz pravca Zrenjaninskog puta, odnosno na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada, rekao je Ivetić.

Slična situacija je kao svakog jutra i na prilazima gradu, odnosno na Ibarskoj i Savskoj magistrali i Lazarevačkom drumu u pravcu prema centru Beograda i u delu Bulevara Vojvode Mišića kod sajma, gde je povećan broj vozila, dodao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.325 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.087 autobusa, a za sada nema zastoja, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 620 polazaka. "Lasta" je planirala da 592 vozila ostvare 6.275 polazaka, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track