Deo Ulice Jurija Gagarina u nedelju bez saobraćaja

Radovi

Deo Ulice Jurija Gagarina u nedelju bez saobraćaja

Beograd -
Zbog radova na betoniranju noseće konstrukcije i demontaže skele deo Ulice Jurija Gagarina ispod Mosta na Adi biće zatvoren za saobraćaj sutra od sedam do 17 časova

BEOGRAD - Deo Ulice Jurija Gagarina ispod Mosta na Adi biće zatvoren za saobraćaj u nedelju, 14. aprila, od sedam do 17 časova zbog radova na betoniranju noseće konstrukcije i demontaže skele, dok će deo Pop Stojanove ulice biti zatvoren od danas do 20. aprila zbog sanacije kanalizacionog priključka, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, iz zatvorenog dela Ulice Jurija Gagarina vozila će biti upućivana na alternativnu trasu kroz ulice Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Bulevara Milutina Milankovića i Vladimira Popovića.

Vozila javnog gradskog prevoza sa linije 60 u to vreme će se, u smeru ka Zelenom vencu, kretati od raskrsnice ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina do Brankovog mosta - Ulicom Antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovića, Milentija Popovića i Bulevarom Mihajla Pupina.

Na izmenjenom delu trase vozila sa linije broj 60 koristiće postojeća stajališta javnog gradskog prevoza, navedeno je u saopštenju.

Deo Pop Stojanove ulice, od Žičke do Kajmakčalanske, biće zatvoren za saobraćaj od danas do subote, 20. aprila, zbog radova na sanaciji kanalizacionog priključka, navedeno je u saopštenju gradske urpave.

Radove će izvoditi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track