RADOVI: Deo Novog Beograda do nedelje ujutro bez tramvaja!

RADOVI: Deo Novog Beograda do nedelje ujutro bez tramvaja!

Beograd -
Tramvaji sa linija 7, 9 i 13 saobraćaće od Ustaničke, Banjice i Banovog brda do tramvajskog stajališta "Milutin Milanković" u istoimenom bulevaru, odakle će bez putnika saobraćati do depoa "Sava", gde će vršiti promenu smera kretanja.

BEOGRA- Zbog radova od sutra pola casa posle ponoći do nedelje u 3.30 sata ujutru doći će do obustave tramvajskog saobraćaja između Bulevara Milutina Milankovića i Bloka 45, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, u tom periodu tramvaji sa linija 7, 9 i 13 saobraćaće od Ustaničke, Banjice i Banovog brda do tramvajskog stajališta "Milutin Milanković" u istoimenom bulevaru, odakle će bez putnika saobraćati do depoa "Sava", gde će vršiti promenu smera kretanja.

Takođe, za vreme trajanja radova na terminusu u Bloku 45 uvodi se privremena autobuska linija sa oznakom 7A na relaciji Blok 45 - TC "Ušće" koja će saobraćati od Bloka 45, ulicama Dr Ivana Ribara, Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovica, ulicom Milentija Popovića do TC "Ušće".Autobusi sa privremene linije 7A koristiće postojeća stajališta javnog gradskog prevoza na navedenoj trasi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track