BEOGRAD: Povređene 3 osobe, među kojima i dečak (6)
Foto: Dado Đilas

Tri saobraćajne nesreće tokom noći

BEOGRAD: Povređene 3 osobe, među kojima i dečak (6)

Beograd -
Dečak je povređen u nesreći koja se oko 20.30 dogodila u Vodovodskoj ulici, u naselju Bele vode, i on je s povredama glave i noge prevezen u Urgetni centar

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređen tri osobe, među kojima i jedan šestogodišnji dečak, rečeno je danas u Hitnoj pomoći.

Dečak je povređen u nesreći koja se oko 20.30 dogodila u Vodovodskoj ulici, u naselju Bele vode, i on je s povredama glave i noge prevezen u Urgetni centar. U nesreći koja se dogodila u Zemunu na uglu ulica Dobanovačke i Dobravljačke povređen je motociklista (35), dok je u udesu u Dunavskoj ulici u Batajnici povređen biciklista (28). Motociklista je iščašio skočni zglob i zadobio povrede kolena, dok je čovek koji je vozilo bickl povredio glavu, grudni koš i kolena.

On je bio u svesnom stanju, ali nije znao da rekonstruiše događaj. Lekari su u noći između petka i subote imali ukupno 110 intervencija, od čega 22 na javnom mestu. Lekarsku pomoć najčešće su tražili hronični bolesnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track