Četiri saobraćajke i provala u Domu zdravlja

Četiri saobraćajke i provala u Domu zdravlja

Beograd -
U naselju Rakovica, na ugli ulica Milorada Draškovića i Oplenačke, oko četiri sata, u saobraćajnoj nesreći teže su povređeni devojka (16) i mladić (19)

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći i jutra dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U naselju Rakovica, na ugli ulica Milorada Draškovića i Oplenačke, oko četiri sata, u saobraćajnoj nesreći teže su povređeni devojka (16) i mladić (19).

Devojka je polomila skočni zglob i zadobila je povrede u predelu vrata, dok je mladić povredio glavu, a lekari su posumnjali i na prelom kostiju lica i nosa. Devojka je prevezena na VMA, a mladić u Urgentni centar.

Jedna žena (60) i muškarac (60), samo su lakše povređeni kada su automobilom probili zaštitnu ogradu oko pola četiri jutros kod beogradskog sajma, a lakše povrede zadobio je i jedan taksista koji je prijavio nesreću na raskrsnici ulica Svetogorske i Palmotićeve.

Kod Trošarine, takođe se dogodila nesreća u kojoj je povređen pešak. Ekipe Hitne pomoći oko pola četiri jutros, intervenisale su i prilikom provale u Dom zdravlja Šumice na Voždovcu kada se provalnik posekao na staklo. "U pitanju je teška trauma.

Konstatovana mu je otvorena povreda leve potkolenice sa masivnim krvarenjem", rekla je za agenciju Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da se tokom noći dogodilo i više tuča. Lekari su imali ukupno 105 intervnecija, od čega 28 na javnom mestu, a pomoć su najčešće tražili astmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track