60 MINUTA ČEKANJE: Pojačane gužve na graničnim prelazima

Auto moto savez Srbije

60 MINUTA ČEKANJE: Pojačane gužve na graničnim prelazima

Društvo -
Na Horgošu i Batrovcima prilikom izlaska iz naše zemlje čeka se od dva do tri sata, a od 60 do 90 minuta čeka se i prilikom ulaska u našu zemlju na Batrovcima i Preševu

BEOGRAD - Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su od 30 do 60 minuta, osim na Horgošu i Batrovcima gde se prilikom izlaska iz naše zemlje čeka od dva do tri sata.

Kako je jutros saopštio Auto moto savez Srbije, od 60 do 90 minuta čeka se i prilikom ulaska u našu zemlju na Batrovcima i Preševu.

Na naplatnim stanicama trenutna zadržavanja su oko pet minuta.

Iz JP Putevi Srbije upućen je apel vozačima da pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi ubrzali protok vozila kroz naplatne kanale.

Prema informacijama kojima raspolaže AMSS, sabraćaj je na većini putnih pravaca umerenog inteziteta i obavlja se po pretežno suvim kolovozima.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 113 saobraćajnih nezgoda, 61 osoba je teže i lakše povređeno, a dve osobe su izgubile život. U Beogradu je zabeležena 41 nezgoda, u kojima je 19 lica povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja