Najnovije vesti

Ugašen požar u kafeu u Vojvode Šupljikca na Zvezdari

Brza intervencija vatrogasaca

Ugašen požar u kafeu u Vojvode Šupljikca na Zvezdari

Beograd
U požaru, na sreću, nije bilo povređenih. Požar se preneo i na krovnu konstrukciju Službe za zapošljavanje, montažnom objektu koji je težak za gašenje

BEOGRAD - U Ulici Vojvode Šupljikca na Zvezdari u Beogradu rano jutros izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i u kojem nije bilo povređenih osoba, izjavio je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Milošević je rekao da je u pitanju kafe klub "Santo Domingo", koji je naslonjen uz Službu zapošljavanje, pa se požar preneo delom i na krovnu konstrukciju Službe za zapošljavanje i dodao da je reč o montažnom objektu koji je težak za gašenje.

Požar je prijavljen rano jutros u 03.46 časova, a vatrogasne ekipe na lice mesta stigle su za četiri-pet minuta, rekao je Milošević. U gašenju požara je učestvovalo devet vatrogasnih vozila i 28 vatrogasaca spasilaca, precizirao je Milošević i dodao da će nadležni organi naknadno utvrditi iznos materijalne štete i tačan uzrok požara.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je da u požaru nije bilo povređenih osoba, a da je samo pozlilo jednom muškarcu starom oko 38 godina koji nije ni vožen u bolnicu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...