MODERNIZACIJA: Pijaca TC Novi Beograd dobila novi sistem ventilacije!
Foto: Beoinfo

Beograd

MODERNIZACIJA: Pijaca TC Novi Beograd dobila novi sistem ventilacije!

Beograd -
a pijaci je primenjena moderna tehnologija čišćenja postojećih ventilacionih kanala korišćenjem robota koji uklanja nečistoću iz unutrašnjosti kanala

BEOGRAD - Direktor JKP „Gradske pijace” Predrag Veinović obišao je danas pijacu TC „Novi Beograd” u Bulevaru Mihajla Pupina, gde je pušten u rad remontovan sistem za ventilaciju.

– Na pijaci je primenjena moderna tehnologija čišćenja postojećih ventilacionih kanala korišćenjem robota koji uklanja nečistoću iz unutrašnjosti kanala. Nakon čišćenja, usledila je dezinfekcija i sanitacija kanala kako bi se ispunili ekološki i zdravstveno-bezbednosni kriterijumi, rekao je Predrag Veinović, direktor JKP „Gradske pijace”.

U cilju poboljšanja uslova rada prodavaca i boravka kupaca na pijaci, ispod krovne konstrukcije postavljen je igličasti sistem zaštite od ptica, koji na efikasan način sprečava boravak ptica u objektu. U skladu sa potrebama zakupaca formirani su magacinski prostori za odlaganje namirnica.

„Gradske pijace” u narednom periodu planiraju i adaptaciju javnog toaleta i suterenskog nivoa, koji podrazumeva otvaranje novog ulaza za donji nivo pijace iz Bulevara Mihajla Pupina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track