PRIJAVLJIVANJE ZA 100 EVRA JOŠ SAMO DANAS: Država daje novac mladima, evo kada je isplata
Foto: EPA, Printscreen

rok do ponoći

PRIJAVLJIVANJE ZA 100 EVRA JOŠ SAMO DANAS: Država daje novac mladima, evo kada je isplata

InfoBiz -

Prijave za drugi krug pomoći države od 100 evra za mlade od 16 do 29 godina starosti otvorene su 16. maja, a oni koji još nisu zatražili ovaj novac imaju još malo vremena da to urade.

Rok za prijavu za 100 evra ističe 31. maja, tačnije u ponoć, a isplata će se vršiti u periodu od 1. i zaključno sa 3. junom tekuće godine.

PENZIJE RASTU VIŠE OD 5 ODSTO? Nova formula može dodatno da uveća primanja! Veće plate i za javni sektor, tu je i 100 € za mlade

Za ovaj novac treba da se prijave samo oni mladi koji se nisu prijavili u prvom krugu, što su uglavnom oni koji su u međuvremenu napunili 16 godina, dok će svi ostali, koji su dobili 100 evra prvi put kad je država delila ovaj novac, sada po automatizmu dobiti i ovu pomoć.

Program podele 100 evra naišao je na veliko interesovanje mladih u Srbiji, budući da je u prvom krugu u februaru prijavljeno preko milion mladih.

U 3 KLIKA DO 100 EVRA NA OVOM LINKU

Ulaskom na sajt Uprave za trezor potrebno je kliknuti sa polje "Podnošenje prijave" i tu je potrebno uneti sledeće podatke: JMBG, broj lične karte i naziv banke u kojoj imate otvoren račun.

prijava za sto evra, sto evra, 100 evra, mladi, sto evra za mlade
foto: Printscreen

Oni koji nemaju otvoren račun u banci, sve što treba da urade je da u padajućem meniju kliknu na željenu banku u kojoj će im automatski biti otvoren namenski račun. Po podizanju novca on će biti ugašen.

Po unošenju informacija imate mogućnost i da proverite podatke koje ste uneli, a po započinjanju isplate u svakom momentu možete proveriti i status svoje prijave.

Ukoliko je "boldovano" da je nalog poslat na plaćanje, treba i da očekujete novac.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja