Najnovije vesti

OSTALO MANJE OD NEDELJU DANA DA SE PRIJAVITE ZA 100 EVRA: Država vam daje novac, ali pod jednim uslovom!
Foto: Shutterstock

VELIKO INTERESOVANJE

OSTALO MANJE OD NEDELJU DANA DA SE PRIJAVITE ZA 100 EVRA: Država vam daje novac, ali pod jednim uslovom!

Društvo
23:55h

Prijave za drugi krug pomoći države od 100 evra za mlade od 16 do 29 godina starosti otvorene su 16. maja, a oni koji još nisu zatražili ovaj novac imaju još malo vremena da to urade

Rok za prijavu za 100 evra ističe 31. maja, što znači da je ostalo manje od nedelju dana za sve koji hoće da uzmu ovaj novac.

Kako je nedavno izjavio ministar finansija Siniša Mali, kada su otvorene prijave, za ovaj krug podele 100 evra prijavilo se oko 25.000 građana.

Podsetimo, za ovaj novac treba da se prijave samo oni mladi koji se nisu prijavili u prvom krugu, što su uglavnom oni koji su u međuvremenu napunili 16 godina, dok će svi ostali, koji su dobili 100 evra prvi put kad je država delila ovaj novac, sada po automatizmu dobiti i ovu pomoć.

Program podele 100 evra naišao je na veliko interesovanje mladih u Srbiji, budući da je u prvom krugu u februaru prijavljeno preko milion mladih.

„Svi koji su se već prijavili, njih 1.059.411, ne treba da se ponovo prijavljuju. Njima ćemo automatski uplatiti 100 evra, ali ćemo otvoriti proces prijava za sve one koji u međuvremenu napune 16 godina, ili su na neki drugi način stekli to pravo, jer i njima želimo da omogućimo da dobiju ovu veliku pomoć – rekao je nedavno Mali.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track