HRABAR: Pretučeni đak prvak od danas ponovo u školskoj klupi!
Foto: Marina Lopičić

Posle napada u Aranđelovcu

HRABAR: Pretučeni đak prvak od danas ponovo u školskoj klupi!

Društvo -
Nasilnik iz petog razreda neće biti u školi i na nastavi. Zato smo odlučili da naše dete nastavi sa normalnim životom. On nema straha, i jedva čeka da vidi svoje vršnjake i drugare, kaže Tijana Šukić, majka dečaka

ARANĐELOVAC - Nakon deset dana pauze, đak prvak iz Aranđelovca koji je protekle nedelje dobio batine od starijih čenika u školskom dvorištu OŠ „Svetolik Ranković“, danas će se vratiti među svoje vršnjake i sesti u školsku klupu.

On će se u poslepodnevnoj smeni pridružiti ostaloj deci, jer im je danas prvi dan kada počinju da uče slova.

Kako je izjavila njegova majka Tijana Šukić, „posle sinoćnog razgovora sa direktorom škole, dogovoreno je da se dečak vrati u klupu i da počne da uči“."Nasilnik iz petog razreda kojeg se moj sin jedino plaši, neće danas biti u školi i na nastavi. Zato smo odlučili da naše dete nastavi sa normalnim životom, jer se prvo slovo ne propušta, i nema vremena za gubljenje. On nema straha, i jedva čeka da vidi svoje vršnjake i drugare", kaže Tijana.Sve je počelo kao bezazlena dečija igra, kadaje na leđa malog prvaka neko zalepio natpis „udari me“. Deca iz petog i sedmog razreda su počela da ga udaraju i da ga šutiraju, pa je mališan ozbiljno povređen, zbog čega je bio hospitalizovan u Kliničkom entru u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track