Bujanovac: Preminuo od ujeda ose na radnom mestu
Foto: Wikipedia

Tragična smrt

Bujanovac: Preminuo od ujeda ose na radnom mestu

Srbija -
Dragomir Antić (32) je prišao kolegi i požalio se na ujed. Odmah je uzeo lek, ali je uprkos tome izgubio svest. Lekari Zdravstvenog centra u Vranju pokušali su da mu pomognu, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa

BUJANOVAC - Dragomir - Daci Antić (32), radnik Fabrike konditorskih proizvoda „Kondiva“ u Žbevcu kod Bujanovca, posle ujeda ose na radnom mestu, preminuo je u noći između subote i nedelje na Odeljenju intenzivne nege niškog Kliničkog centra.Antić je sahranjen u ponedeljak na Bunuševačkom groblju u Vranju u prisustvu rodbine i prijatelja. Ostavio je suprugu i ćerke od pet i devet godina."Mi ne znamo tačno šta ga je ujelo, osa ili stršljen. Ali Dragomir je u sredu oko 8.30 prišao kolegi i požalio se da ga je ujela osa. I pored leka koji je odmah uzeo, izgubio je svest", kratko je, potresen, rekao Ivica Stojanović, direktor Fabrike.

Antić je u besvesnom stanju hitno prebačen na Urgentno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju, gde su lekari učinili sve da ga povrate u život."Pacijenta sam primio u stanju šoka bez svesti. Skoro da nije pokazivao nikakve znake života. Pokušali smo aparatima da ga povratimo, ali kako za takve slučajeve ovde nemamo uslove, hitno smo ga prebacili u niški Klinički centar", rekao je dr Ljubiša Stoiljković, načelnik Urgentnog odeljenja.Borba za njegov život nastavljena je na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra u Nišu. Načelnik odeljenja dr Nikola Vukašinović kratko je rekao da je pacijent dopremljen u krajnje teškom stanju i da je sve vreme bio na aparatima. Preminuo je ne dolazeći svesti u noći između subote i nedelje.Miroslav Antić, otac nastradalog Dragomira, još ne može da dođe sebi. Pre 16 godina on je nesrećnim slučajem izgubio starijeg sina, koji je tada imao 22 godine."Ne znam šta sam bogu zgrešio da me ovako kažnjava?! Sin Dragomir je bio mašinski inženjer, ali je, nemajući posla, prihvatio da u „Kondivi“ radi za mašinom kao običan radnik".

Kaže da je sve vreme bio uz sina i da je svedok da su svi zdravstveni radnici od kojih je to zavisilo uložili nadljudske napore da ga spasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track