AKCIJA KURIRA ZA MALU UNU: Moja devojčica više se ne smeje

Njen život zavisi od samo 250.000 evra

AKCIJA KURIRA ZA MALU UNU: Moja devojčica više se ne smeje

Društvo -
Majka dvogodišnje Une, kojoj je hitno potreban novac za operaciju, kaže da njena ćerkica samo plače i pita je hoće li ikad ozdraviti jer ne može više da podnese bolove

BEOGRAD - Mama, sve me boli!Moja Una bila je zdrava kao dren. Stalno se smejala, obožavala je da se igra s ljudima, a sad nema snage ni za šta. Plače i pita me hoće li ikad ozdraviti jer ne može više da podnese bolove.

Ovo je juče Kuriru ispričala Sandra Savić, majka dvogodišnje Une, kojoj je pre dva meseca otkrivena akutna limfoglasna leukemija, i to najgori oblik filadelfija plus. Kurir je juče pokrenuo i humanitarnu akciju kako bi se za Uninu transplantaciju što pre prikupilo 250.000 evra.

Proživljava agoniju

- Molim Boga da skupimo te pare, samo da mi dete ozdravi, da ne gledam više kako se muči. Una trenutno prima neku terapiju i od tih lekova joj se nadimaju glavica i stomak, a noge i ruke su joj užasno mršave. Moja mila devojčica prestala je da se smeje, ničemu se više ne raduje. Znate li da ne mogu da je uvedem u kadu da je okupam jer je potpuno istraumirana. Samo priča da želi da joj bude bolje jer ne želi više da gleda doktore. Počela je užasno da ih se plaši jer joj stalno vade krv zbog analiza - kroz suze nam priča Sandra.Mesečno treba

4.000 evra

Podsetimo, Una pije lekove koji na mesečnom nivou koštaju 4.000 evra, a za transplantaciju koštane srži, koja treba da se uradi na jednoj klinici u Frankfurtu, potrebno je 250.000 evra. Unini roditelji Saša i Sandra kažu da ne znaju kako će skupiti taj novac, ali da će dati sve od sebe da njihovo dete preživi najtežu životnu bitku.

- Nadamo se da će svi ljudi dobre volje pomoći našoj malenoj devojčici da ozdravi. Živim za taj dan kad će ona opet biti zdrava. Sve se tako brzo desilo, da prosto još ne mogu i ne želim da prihvatim da moje dete ima leukemiju - kaže Sandra.

Prikupili smo 67.000 dinara

U toku jučerašnjeg dana, nakon što je objavljena akcija, na žiro-račun porodice Savić uplaćeno je 67.000 dinara. Potrebno je još mnogo novca da bismo imali celu sumu. Zato pomozimo da malena Una živi kao svako drugo zdravo dete. Svi koji su u mogućnosti da pomognu, to mogu učiniti uplatom novca na račun Komercijalne banke na ime Una Savić.

DINARSKI 205-9011005219862-38DEVIZNI 9031019889411 RS35205903101988941194

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja