Nectar lider u kvalitetu i najveći prerađivač voća u regionu!

Nectar lider u kvalitetu i najveći prerađivač voća u regionu!

Društvo -
‘Nectar’ preradi više od 100.000 tona raznih sirovina

Kompanija Nectar, lider je u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regionu, sa potpuno zaokruženim procesom proizvodnje i poslovanjem u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima kvaliteta.

Nectar godišnje preradi više od 100.000 tona raznih sirovina - voća i paradajza i ta prerada se obavlja na pet lokacija - u Bačkoj Palanci, Vladičinom Hanu, Arilju, Skoplju i Ajdovščini. Od tih sirovina prave se poluproizvodi u vidu voćnih koncentrata, smrznutog voća i aseptičnih voćnih kaša. Ti poluproizvodi se koriste za sopstvenu proizvodnju, a slobodni deo se izvozi na tržišta Evropske unije i Rusije. Sopstvena prerada i sopstvena proizvodnja je velika prednost "Nectara" jer je jedina kompanija koja poseduje zaokružen ciklus od njive, preko prerade, do gotovog proizvoda, što doprinosi stadardno dobrom kvalitetu Nectarovih proizvoda.

Voćni sokovi i nektari pod renomoranim brendovima Life 100% i Nectar Family potrošačima donose najbolje od voća, pravo sa Nectar plantaža. Tako kompanija Nectar poseduje planataže jagoda, na porvršini od 10 hektara, koje su ujedno jedne od najvećih u Srbiji, takođe i plantaže drugog voća poput jabuka, breskve, kajsije, kruške, sa kojih se voće direktno prerađuje u Life 100% sokove i Nectar Family nektare.

Nectar je dve godine za redom proglašavan za Najomiljenijeg domaćeg proizvođača kao i za Najbolji korporativni brend u Srbiji ( ‘MOJ IZBOR 2012’ u organizaciji Udruženja ‘Moja Srbija’ i Privredne komore) i dobitnik je SVETSKE NAGRADE za kvalitet za Life 100% sokove u Briselu po odluci najvećeg internacionalnog žirija (Superior taste award, Brisel 2012).

Još jedna potvrda kvaliteta je i nedavno istraživanje koje je sprovela Nacionalne organizacije potrošača Srbije (NOPS) koja je istraživala kvalitet sokova na tržišu Srbije. Prema istraživanju NOPS-a najveći broj testiranih uzoraka kompanije Nectar, 10 od 10 testiranih uzoraka Nectar Life 100% sokova, Nectar Family nektara u potpunosti odgovara deklarisanom voćnom sadržaju na pakovanjima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track