OGNJANOVIĆI U SUDU: O novcu male Tijane 3. decembra
Foto: Tanjug

Ostavinska rasprava

OGNJANOVIĆI U SUDU: O novcu male Tijane 3. decembra

Društvo -
Ognjanovići su sudu predložili da i račun otvoren na ime Jelene Ognjanović, na koji su prebacivana sredstva sa Tijaninog računa, uđe u ostavinski postupak
1 / 5 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište u ostavinskoj raspravi o zaostavštini Tijane Ognjanović (8), koja je preminila 15. jula u bolnici u Hjustonu čekajući na transplantaciju srca, za koju su u humanitarnoj akciji građani skupili oko 2.580.000 miliona evra.

Jelena i Nebojša Ognjanović, roditelji male Tijane, koji su u sudskim spisima navedeni kao naslednici, pred sudom su objasnili da su na ime njihove ćerke bila otvorena dva računa u banci, dok je jedan račun bio otvoren na Jelenino ime.

Kako su objasnili, na ovaj račun su bila prebačena sredstva sa Tijaninog računa, kako bi se sredstvima moglo raspolagati dok su u Hjustonu.

Ognjanovići su sudu predložili da i taj račun, otvoren na ime Jelene Ognjanović, uđe u ostavinski postupak.Kako je odlučeno, sud će pribaviti izvode iz banke za sva tri računa, a 3. decembra će biti uručeno rešenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track