JANJUŠEVIĆ O UBISTVU PANTIĆA: Poligraf mi niko nije ni nudio

Reagovanje

JANJUŠEVIĆ O UBISTVU PANTIĆA: Poligraf mi niko nije ni nudio

Društvo -
Nekadašnji bliski saradnik pokojnog premijera Đinđića oglasio se povodom napisa o istrazi ubistva jagodinskog novinara Milana Pantića

BEOGRAD - Zoran Janjušević, svojevremeno zaposlen u kabinetu pokojnog premijera Zorana Đinđića, pismom je reagovao na tekst koji je portal Kurira preneo iz beogradskog dnevnog lista Danas.

Reagujući na tekst pod nazivom "ISTRAGA UBISTVA MILANA PANTIĆA: Janjušević i Kolesar odbili poligraf!", Janjušević navodi da mu u razgovoru s policijom niko ni u jednom trenutku nije nudio poligraf niti je uopste pominjan.

"Odazvao sam se pozivu policije i u razgovoru smo prvo konstatovali na osnovu dokumentacije da u vreme ubistva za mene nepoznatog novinara i čoveka, nisam bio zaposlen u Vladi Srbije i nisam imao nikakvih dodirnih tačaka sa privatizacijom cementare koja se po pisanju novina odvijala u isto vreme. Na osnovu dokumenata konstatovali smo da sam ja tada bio stečajni upravnik brodogradilista Beograd", navodi Janjušević u tekstu reagovanja i dodaje da je i policiji objasnio da se prvi put susreće s pitanjima ubistava novinara pa i ostalih nerešenih ubistava u Srbiji u trenutku kada je postao član Saveta za državnu bezbednost.

On je dodao da j zapisnik nema vise od 15 rečenica i da je spreman da ga dostavi na uvid, jer je reč, kako kaže, o ličnom napadu na njega "od strane gosp Verana Matića".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track