ZABORAVILI DRUGARA: Goga i Bubamara iskulirale Šarića!

Estrada izostala u sudnici

ZABORAVILI DRUGARA: Goga i Bubamara iskulirale Šarića!

Društvo -
Ne pratim suđenje i ne želim više da pričam na tu temu. Sa Šarićima sam privatno veoma dobra, uvek su mi bili prijatelji i ostaće. Kako sud odluči, tako će i biti, poručila je Bubamara

BEOGRAD - Iako su se mnoge estradne zvezde proteklih dana klele u prijateljstvo s uhapšenim narko-bosom, niko od njih juče se nije pojavio na početku njegovog suđenja.

Većina njih priznaje da čak nije ni pratila njegov prvi nastup pred sudskim većem.- Ne stižemo da pratimo dešavanja zbog obaveza. Kod Šarića smo svirali svakog 2. decembra četiri godine njegovoj ćerkici Nikolini za rođendan jer je ona naš fan. Uvek nas je lepo ugostio, svima je svirao ponaosob i bio je pravi domaćin. Mi smo profesionalci i sviramo kad god nas neko pozove, ali ne mešamo posao i emocije. Verujemo Aleksandru Vučiću i zbog toga smo radili kampanju za SNS jer verujemo da će u Srbiji biti bolje. Ne mogu ja nikom da sudim, zato je tu sud i on će odlučiti najispravnije - rekao je za Kurir Aca Stanimirović iz Amadeus benda.Pevačica Slađana Delibašić takođe nije imala vremena da uživo bodri svog starog drugara.- Poslednjih dana nisam pratila šta se dešava jer sam u Švici, radila sam i ostala sam još dva dana da odmorim. Zaista ne znam šta bih više komentarisala, rekla sam da o njemu mislim sve najbolje i da je gospodin.I njena kolegionica Dara Bubamara imala je juče preča posla.- Ne pratim suđenje i ne želim više da pričam na tu temu. Sa Šarićima sam privatno veoma dobra, uvek su mi bili prijatelji i ostaće. Kako sud odluči, tako će i biti - poručila je Bubamara. Goga Sekulić, koja je proteklih dana preko medija najavljivala da će se pojaviti na suđenju svog prijatelja Šarića, juče nije našla vremena za to.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track