General Diković: Srbi poštuju svog vojnika!

U Užicu generalnoj probi vojne parade prisustvovalo više od 1.500 učesnika

General Diković: Srbi poštuju svog vojnika!

Društvo -
Užičane, koji su u velikom broju juče pratili probu parade sa više od 1.500 učesnika, najviše je oduševio egzercir, skup najsloženijih i najzahtevnijih radnji koji su izveli pripadnici gardijske jedinice VS

UŽICE - Marširala garda...U Užicu je juče održana generalna proba vojne parade i svečanosti koja će u ovom gradu, povodom Dana Vojske Srbije, biti održana u sredu 16. aprila. Gradom su juče u paradnom poretku, strojevim korakom, prošli pripadnici pešadijskih, specijalnih i antiterorističkih, mirovnih jedinica. Prikazana je i vojna tehnika, a sve su pratili i naleti helikoptera „gazela“, četiri „supergaleba“ i jedan MIG 29.

Oduševio ih egzercirUžičane, koji su u velikom broju juče pratili probu parade sa više od 1.500 učesnika, najviše je oduševio egzercir, skup najsloženijih i najzahtevnijih radnji koji su izveli pripadnici gardijske jedinice VS.Probom je komandovao general Vojin Č. Jondić, koji je raport predao načelniku GŠ VS generalu Ljubiši Dikoviću.Puno poverenje- Prikazaćemo građanima naše sposobnosti i još jednom ih uveriti da u svoju vojsku uvek mogu imati puno poverenje. Zahvaljujem svima koji su učestvovali u pripremama jedinica naše vojske, posebno građanima Užica. To je još jedan dokaz da građani Srbije zaista cene i poštuju svog vojnika - izjavio je general Diković posle uspešne probe parade.(Z. Š. )

Profesionalno... Sve je spremno za sutrašnju vojnu paradu
Profesionalno... Sve je spremno za sutrašnju vojnu paradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja