Najnovije vesti

PREOKRET: Haker ocinkario kolegu manijaka, a sebe predstavio kao heroja!

Ko se još krije iza grupe „Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“

PREOKRET: Haker ocinkario kolegu manijaka, a sebe predstavio kao heroja!

Društvo
Švabo je slagao Renata da je dolazila policija, on se izvukao i medijima predstavio kao zvezda koja je hakovala sramni profil, a sve je svalio na kolegu, tvrdi haker E. G.

BEOGRAD - Preokret!

M. N. iz Tuzle pod nadimkom SwaBo1337, koji je do juče tvrdio da je hakovao Fejsbuk grupu „Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“, optuživši Renata E. (17) da je bio administrator stranice, zapravo je i sam učestvovao u osnivanju te grupe! Ovo tvrdi E. G., na internetu poznatiji kao _LooLa_.Ocinkario druga- Renato je sam otvorio stranicu 17. aprila, a nakon dva dana mu se pridružio Švabo. Obojica su bila administratori i zajedno su postavljali slike, komentare i sve što se pojavljivalo na stranici. To je trajalo nekoliko dana, sve dok mediji nisu intenzivirali priču, zbog čega se Švabo uplašio i odlučio da Renata pusti niz vodu - priča E. G. i dodaje da je Švabo već imao dosije.- Inače je problematičan, a uplašio se da će ih policija uhvatiti. Zato je rešio da se povuče, ali je slagao Renata i okrivio ga za sve - tvrdi on i dodaje: Sebe spasao- Ja to znam jer sam mu lično hakovao profil na Fejsbuku i izvadio njihovo dopisivanje. Švabo je izmislio Renatu da je dolazila policija i da je morao sve da im ispriča. Napisao je: „Videli su mi sve poruke jer su mi bili na računaru. Uspeo sam da obrišem neke, pa oni ne znaju da sam i ja bio admin i da sam postavljao slike. Tebe, brate, nisam mogao povaditi nikako. Ugasi stranicu na par dana. Naj...ćeš, brate, veruj mi! Ugasi i svoj pravi profil“, to mu je napisao, a ja sam sve provalio kad sam mu hakovao profil - objašnjava E. G. i dodaje da posle svega Renato i Švabo više nisu u kontaktu jer je Renato strašno ogorčen na „kolegu“. Do zaključenja broja, Švabo nije nam odgovarao na poruke.

Cinkaroš ili herojSEBI PRIPISAO ZASLUGEKad je prekinuo poslovanje s Renatom, Švabo se medijima predstavio kao heroj koji je Fejsbuk manijaku hakovao profil i ugasio mu stranicu.- Javno je ocinkario Renata, a sebe je isključio iz te priče, predstavivši se kao heroj koji je uspeo da ugasi stranicu „Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“ i spase nesrećne devojke. To je nepravedno, pa sam rešio da javno progovorim i otkrijem istinu - priča E.G.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...