OTVORENO PISMO ANE DIVAC: Ja sam vlasnik običnog minija sa USA tablicama
Foto: Fonet

Lažne informacije

OTVORENO PISMO ANE DIVAC: Ja sam vlasnik običnog minija sa USA tablicama

Društvo -
Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila. Zahtevam od policije i relevantnih institucija, da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, navela je Snežana Divac

BEOGRAD - Tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke Jovanovića, ocenila je danas u otvorenom pismu Snežana Divac. Izražavam najdublje saučešće porodici Luke Jovanovića, navodi Snežana Divac, koja ne sme ni da zamisli njihov bol i tugu.

"Utoliko više, tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke", naglasila je Snežana Divac.

Prema njenoj oceni, taj tekst je udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane, koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima.

"Ja sam vlasnik običnog minija, sa USA tablicama i ta činjenica je lako proveriva", ističe Snežana Divac.

"Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila", dodala je Snežana Divac i zahtevala od policije i relevantnih institucija, da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, da je ona ubica koji se krije.

"Takođe, zahtevam da autori ovog kriminalnog teksta budu najstrože kažnjeni", navodi na kraju otvorenog pisma Snežana Divac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track