Najnovije vesti

RASPLET: Ognjanovići na saslušanju u policiji
Foto: Nebojša Mandić

Nastavlja se istraga o Tijaninim milionima

RASPLET: Ognjanovići na saslušanju u policiji

Društvo
19:46h
U narednih deset dana roditelji preminule devojčice moraće da odgovore na dodatna pitanja u vezi sa računima i transakcijama novca

BEOGRAD - Nebojša i Jelena Ognjanović uskoro će se ponovo naći u policijskoj stanici.

Oni će u narednih sedam do deset dana biti saslušani povodom svih okolnosti vezanih za humanitarnu akciju, u kojoj je sakupljeno 2,6 miliona evra za lečenje njihove preminule ćerke Tijane. Devojčica, nažalost, nije dočekala transplantaciju srca u Hjustonu, ali osim informacija obelodanjenih iz, doskora, tajnog ugovora sa Institutom za majku i dete „Dr Vukan Čupić“, kojem su donirali 1,2 miliona evra, sve drugo je ostalo nepoznanica!

Tragedija... Tijana Ognjanović
Tragedija... Tijana Ognjanović

Sporne ugradnjeJavnost bi tako u narednih deset dana mogla da sazna za zloupotrebe tokom doniranja medicinskih aparata porodice Ognjanović Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“ i ugrađivanja u cenu od strane dobavljača u iznosu od 15.000 do 90.000 evra po dobavljaču, saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi.- Roditelji male Tijane će na saslušanju do detalja biti ispitani i za račune koje nisu prijavili, tokove novca sa akcentom na one u inostranstvu, kao i troškove lečenja i boravka u bolnici u Hjustonu. Da su shvatili ozbiljnost situacije, kao i to da će morati dobro da se pripreme, govori podatak da su angažovali skupe advokate. Da li je u pitanju strepnja ili nešto drugo, videćemo - objašnjava sagovornik Kurira upućen u ovaj slučaj.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je sinoć da je policija počela saslušanja povodom tokova novca prikupljenog za lečenje male Tijane.Već počela saslušanja- Sumnjamo da su veleprodajna preduzeća ostvarila profit i do 95.000 evra. Istragom se došlo do saznanja koja do sada nisu bila poznata javnosti - rekao je on i dodao da je reč o pretkrivičnom postupku i da sve ispituju u svojstvu građana radi prikupljanja informacija i obaveštenja.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track