OLJA BEĆKOVIĆ: Utisak je zabranjen, ja sam ucenjena!

Nije odloženo

OLJA BEĆKOVIĆ: Utisak je zabranjen, ja sam ucenjena!

Društvo -
"Utisak" nije odložen do daljeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum, poručila autorka emisije

BEOGRAD - Autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je danas da emitovanje te emisije na televiziji B 92 nije odloženo do daljeg, nego je ona zabranjena.

- "Utisak" nije odložen do daljeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum. Ja sam ucenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B 92", rekla je Olja Bećković agenciji Beta.

Ona je istakla da to "ne može smatrati nikakvom poslovnom odlukom, već političkim nalogom". Televizija B92 saopštila je ranije danas da se emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na televiziji B92 odlaže do daljeg.

Emitovanje je odloženo na neodređeno vreme "s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije B92 i Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža", naveo je B92 u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track